Gratis framkallning

Tidigare kunde det ta emot lite när man skulle framkalla sina semesterbilder, då det kunde handla om relativt stora summor för några bilder. För framkallning av endast en bild kunde man vara tvungen att betala några kronor och var det då tal om att framkalla flera hundra så kostade det så klart. Men tack vare den digitala utvecklingen när det gäller både kameror och framkallning, kan man idag få framkallning till väldigt låga priser, ända ner till mindre än 50 öre per bild. I vissa fall kan man till och med få gratis framkallning av sin foton. Men, kom ihåg att gratis inte alltid är gott, ofta ska du som kund göra något tillbaka för att få gratis framkallning, som att framkalla visst många bilder eller dylikt. Se till att noga läsa villkoren för gratis framkallning innan du slår till, så slipper du att känna dig lurad. Det finns inte speciellt många företag som erbjuder gratis framkallning på internet, nedan redogörs för tre stycken. Men med tanke på hur billigt det är att framkalla idag så är det inte värt att leta ihjäl sig efter vilka som har gratis framkallning.

Framkalla 100 bilder gratis hos Fujidirekt

Gratis framkallning hos Postfoto
Postfoto.se är ett av de ställen som erbjuder gratis framkallning av bilder. För att kunna ta del av erbjudandet om gratis framkallning måste du registrera dig på deras hemsida. När detta är gjort erbjuder Postfoto dig gratis framkallning på 100 bilder i standardformatet 10 x 15. Faktum är att Postfoto är så generösa att du inte ens behöver betala för någon extra beställning, detta är nämligen precis som de utlovar: gratis framkallning utan förpliktelser. Det gömmer sig inte heller några dolda avgifter i form av att du måste betala för att bli medlem hos Postfoto, också detta är alltså gratis. För att få din gratis framkallning från Postfoto måste du dock betala portot, men det är det helt klart värt. Erbjudandet om gratis framkallning är visserligen inte mer värt än 98 kronor, men sparade pengar är tjänade pengar som det heter. Kvalitén på framkallningen hos Postfoto är inte heller att klaga på, i 2005 vann de till och med i en jämförelse av tio olika fotofirmor online.

Gratis framkallning hos Photobox
Även fotofirman Photobox erbjuder sina kunder gratis framkallning. Också här registrerar du dig för ett konto för att kunna motta gratis framkallning, men det är mycket enkelt och är en snabb procedur. Precis som hos Postfoto får du betala för portot för att kunna få hem din gratis framkallning, men det är ju inte speciellt mycket pengar att tala om. Hos Photobox är det också de 100 första bilderna som är gratis att framkalla, därefter måste du betala.

Gratis framkallning hos Foto.com
Den tredje fotofirman som har gratis framkallning är Foto.com. Deras erbjudande är dock inte lika bra som ovannämnda, men gratis är ju ändå alltid gott. Hos Foto.com får du gratis framkallning på 20 bilder för varje framkallning som du beställer från företaget. De bilder som du får gratis kommer i lite olika format som du själv väljer. Om du utnyttjar Foto.com:s erbjudande om gratis framkallning kan du spara upp till 30 procent på varje beställning. Företaget har också ett annat erbjudande på nåstan gratis framkallning för den som fotograferar i väldigt stora kvantiteter. Med nästan gratis framkallning menas att bild 501 och upp till och med 1000 bara kostar 0,01 öre. Billigare än så kan det ju inte bli utan att vara helt gratis framkallning! För den som utnyttjar detta erbjudande till max handlar det om en summa på 420 kronor som tjänas in. Men hur många har 1000 bilder som de vill framkalla?